MEDIA & MARKETING

Patru televiziuni din portofoliul AXN si Travel Channel, lansate pe platforma de satelit Orange TV

12 ianuarie 2014, ora 10:27 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tv.jpg
Televiziunile AXN HD, AXN Black, AXN White, AXN Spin si Travel Channel s-au lansat pe Orange TV, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul platformei de satelit.

De asemenea, pe langa AXN HD, AXN Black si AXN White, inca opt televiziuni existente au acum dublare audio in limba maghiara: Discovery Channel, CBS Reality Extreme Sports, Discovery Science, Eurosport 2 HD, ID Investigation Discovery, Jim Jam si MGM.

AXN HD si AXN Spin sunt oferite in abonamentul World HD, care include 67 de programe romanesti si internationale, dintre care 18 in format HD.

Taxa abonamentului porneste de la 8 euro/luna. AXN Black, AXN White si Travel Channel HD sunt disponibile la abonamentul Universe HD, iar taxa abonamentului porneste de la 12 euro/luna. Televiziunile din portofoliul AXN sunt in acest moment in perioada de testare a semnalului, insa programele pot fi urmarite integral de catre clientii Orange TV.Abonamentul UniverseHD contine 100 de canale, dintre care 37 in format HD.

"Prin adaugarea noilor canale in lista celor disponibile la Orange TV, dar si prin dublarea unor canale in limba maghiara, raspundem cererilor clientilor nostri, carora le oferim acces la si mai mult continut de interes pentru ei. Este primul pas de anul acesta, cand le pregatim si mai multe noutati, pentru a-i ajuta sa fie cat mai aproape de emisiunile, filmele si stirile care-i intereseaza", a declarat Julien Ducarroz, chief commercial officer la Orange Romania.

Citeste si: Televiziunile AXN, din nou in grila RCS&RDS
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 19 Iunie 2021, 19:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter