MEDIA & MARKETING

Presage comunica pentru Soft Tehnica

17 decembrie 2014, ora 18:48 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Georgiana Gheorghe, managing partner Presage
Georgiana Gheorghe, managing partner Presage
Presage Strategic Communications anunta incheierea unui parteneriat cu dezvoltatorul de solutii software Soft Tehnica, o companie 100% romanesca cu o traditie de 10 ani pe piata de profil din Romania.

Agentia se va ocupa de comunicarea externa a companiei in relatia cu reprezentantii massmedia si cu partenerii de afaceri ai acesteia.

Colaborarea consta in furnizarea pachetului de servicii adresat IMM-urilor, Plan 180+, care va include servicii de media training & media relations, strategie de marketing si comunicare B2B, servicii adaptate profilului Soft Tehnica.

De asemenea, colaborarea presupune si un parteneriat strategic pentru servicii integrate pe segmentele turism, HoReCa&Retail, domenii in care ambele companii au experienta.Obiectivul colaborarii este construirea unui capital de imagine solid pentru o companie cu traditie in piata IT&C care sa genereze notorietate in randul partenerilor si al clientilor si care sa alinieze planul de marketing la obiectivele de business ale companiei.

Presage este o agentie de comunicare si relatii publice independenta, infiintata in anul 2008, care ofera servicii de consultanta in comunicare strategica (interna si externa), media relations, social media, event management, comunicare B2B si public affairs.

In cei 6 ani, Presage a comunicat pentru clienti din domeniile HoReCa, retail, FMCG, pharma, constructii, IT&C, auto&transporturi, turism, real estate, servicii de consultanta si audit financiar, case de avocatura si din sectorul ONG.

Portofoliul agentiei numara proiecte dezvoltate pentru clienti precum A&D Pharma, Farmexpert, ADM Farm, Ozone Laboratories, Labormed, Linde-Oxigen Plus, NovaIntermed, Wienerberger, Fabryo, Mivan Development, DPD Romania, Fleet Management Services, Special Air Services, Wim Bosman, Hotel Epoque, amb Wine company (Liliac si Crepuscul), Paste Hutton, Bergenbier, TPA Horwath, Wolf Theiss, Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu.

Plan 180+ si StarTalking sunt 2 programe lansate in iunie 2012 ce se adreseaza IMM-urilor si start-upurilor si fac parte din strategia de business a Presage de a alinia oferta comerciala pe segmentele corporate si IMM.

Soft Tehnica este una dintre companiile cu traditie in piata IT, infiintata in anul 2004. Cu 25 de angajati, Soft Tehnica acopera o arie larga de activitati din domeniul informaticii si al tehnicii de calcul, de la consultanta de specialitate, analiza si productie software pana la integrari de sisteme informatice si solutii la cheie.

In 10 ani de prezenta activa pe piata de software, Soft Tehnica a dezvoltat solutii pentru HoReCa&Retail, Managementul Afacerii, Administratia Publica, Real Estate, eSociety si pentru domeniul educational. Printre cele mai cunoscute solutii software se numara suita Freya, Maximus, Agora, Apollo, Sign Tech si Kopernic.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 12:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter