- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Prigoana neaga intentia de a cumpara Realitatea TV: Cum sa fii interesat de un cal mort?

14 Jan, 15:41 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Silviu Prigoana a declarat, joi, referindu-se la informatiile potrivit carora ar negocia preluarea postului Realitatea TV si a Newsin, ca nu poate fi interesat de "un cal mort", afirmand ca trustul Realitatea-Catavencu are datorii la stat de 60 de milioane de euro.
Prigoana neaga intentia de a cumpara Realitatea TV: Cum sa fii interesat de un cal mort?

„In momentul in care o sa ma duc sa ma relaxez precum Geoana la Vantu, probabil ca vom aborda si acest subiect, deocamdata nu am fost solicitat, nici verbal nici in scris pe tema asta”, a spus Prigoana, citat de Mediafax.

Intrebat de ce nu este interesat in aceasta investitie, Silviu Prigoana a raspuns: „Cum sa fii interesat de un cal mort? Iei si tu un pur sange arab, ceva, ala este gata, la revedere”.

Prigoana a mentionat ca trustul Realitatea-Catavencu are 60 de milioane de euro datorii, catre stat, dintre care 18 milioane are numai pe Realitatea TV, plus 220 de creditori „care au venit la masa credala sa isi ia banii”.

„Sunt informatii de-ale voastre, din presa, eu nu stiu ce este acolo, ca nu sunt contabilul lor, dar stiu ca acesti creditori s-au indreptat spre Realitatea cand nu li s-au mai achitat facturile”, a adaugat Prigoana.

Pe mai multe site-uri a aparut, informatia conform careia Silviu Prigoana ar negocia cu Sorin Ovidiu Vantu cumpararea Realitatea TV si a agentiei de presa Newsin.