- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Prima luna fara salarii la Realitatea TV, dupa mutarea la Willbrook

20 Jul, 16:41 • Redactia DailyBusiness
Angajatii de la Realitatea TV au fost anuntati ca isi vor lua salariile cel mai devreme la inceputul lunii august. Este prima luna fara salarii, de la mutarea postului in cladirea Willbrook.
Prima luna fara salarii la Realitatea TV, dupa mutarea la Willbrook

Remus Borza, reprezentantul Euro Insol,administratorul judiciar al Realitatea Media, a promis angajatilor ca-si vor lua pe 28 iulie salariul pe care acestia ar fi trebuit sa-l primeasca pe data de 15 iulie.
 
Totodata, Elan Schwartzenberg le-a promis angajatilor trustului ca-si vor lua salariul aferent lunii iunie pana cel tarziu la data de 15 august. „Se vor da in perioada 1-15 august”, a spus Elan pentru [url=http://www.paginademedia.ro/2012/07/probleme-la-realitatea-tv-prima-luna-in-wollborook-fara-salarii/]Paginademedia.ro[/url].

Postul Realitatea TV se afla din nou in proprietatea [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-media-marketing/realitatea-tv-s-a-intors-la-vintu-78180/]familiei lui Sorin Ovidiu Vintu[/url], dupa ce, timp de aproape un an, patronul oficial al televiziunii de stiri a fost afaceristul Elan Schwartzenberg.

Elan Schwartzenberg (Emilian Schwartzenberg, in acte), cel care a pretins in ultimul an ca stapaneste postul de televizune, are acum doar 9 procente din offshore-ul (Bluelink Comunicazione Ltd, n.r.) inregistrat in Nicosia, Cipru.