MEDIA & MARKETING

Prima TV anunta cine sunt cei doi noi prezentatori de la Cronica Carcotasilor

17 septembrie 2014, ora 21:25 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cronic1.jpg
Emisiunea Cronica Carcotasilor va avea doi noi prezentantori din acest sezon, dupa ce Gainusa si Dezbracatu au parasit proiectul.

Cei doi noi prezentatori sunt vedete consacrate ale Prima TV. Este vorba de Ioana Petric, fosta bebelusa la aceasta emisiune, si Alex Bogdan, membru al echipei Mondenii.

Ioana Petric a jonglat cu poantele, cele din balet, de mica si a ajuns sa danseze printre cele spuse cu umor spuse la Cronica la doar 17 ani. Este absolventa de Drept, dar si Carcotas.

Aceasta povesteste cum a ajuns la pupitrul Cronicii alaturi de Alex Bogdan."Acum 7 ani de zile primeam un telefon din partea celor de la Prima TV. De manuta cu tata, am ajuns la casting, la Bucuresti, unde ai mei dragi colegi m-au vazut, m-au placut si…m-au pastrat!", isi aminteste Ioana Petric.

"La inceputul verii am ajuns sa carcotesc la Cronica Netului, iar acum, la nici 3 luni dupa, iata-ma, carcotasa suprema la pupitru alaturi de Alex", adauga fosta bebelusa.Alex Bogdan a facut sport de performanta, dar si carte. Detine un record national la atletism, record care inca sta in in picioare, a studiat teatrul timp de 8 ani, o perioada mai lunga decat cea petrecuta, in banca, de un student la medicina de la admitere pana la rezidentiat, iar acum este Carcotas.

Acesta povesteste ca in 2004 s-a accidentat si a trebuit sa pun frana carierei de atlet, iar in anul urmator a plecat la Bucuresti pentru a-mi cladi cariera de actor.

"Am inceput actoria la Hyperion in 2005, facultate pe care am absolvit-o in 2008. A urmat un an "in campul muncii", la teatrul din Targoviste. In 2009, am intrat la UNATC, la regie teatru, de unde am iesit cu master in actorie chiar in acest an. Ai spune ca as fi vrut sa ma fac doctor, nu actor, atat de multa scoala am facut", explica Alex Bogdan.

Acesta mai spune ca in ultimul timp a fost ocupat cu masterul in actorie, a jucat in doua piese si  a muncit la Mondenii.

Mihai Gainusa si Codrut Keghes au decis sa paraseasca in aceasta vara emisiunea "Cronica Carcotasilor" de la Prima TV, pe care o prezentau in aceasta formula din noiembrie 2011, si sa pregateasca un nou proiect la aceeasi televiziune.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 13 August 2020, 00:07
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter