MEDIA & MARKETING

Pro TV ar putea lansa un nou post de radio

04 februarie 2015, ora 14:25, autor(i): Mona Manole 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
radioo.jpg
Pro TV SA a inregistrat la OSIM doua marci pe care le-ar putea folosi pentru un nou post de radio. Afla din DailyBusiness.ro cum s-ar putea numi noul post.

Trustul cu sediul in Pache Protopopescu a inregistrat recent la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) doua brand-uri: “Echo Radio” si “EchoFM”. Denumirile celor doua marci sugereaza ca Pro TV SA ar putea lansa un nou post de radio. 

Miscarea pe piata radio ar avea loc dupa ce trustul care detine Pro TV si-a vandut anul trecut toate posturile de radio din Romania catre RCS&RDS.

In decembrie, RCS & RDS a anuntat ca isi completeaza portofoliul media cu patru posturi de radio pe care le-a achizitionat in urma unei tranzactii cu grupul Central European Media Enterprises (CME - proprietarul Pro TV SA-n.r.).

Astfel, ProFM, InfoPro, Music FM si Dance FM s-au adaugat celor noua posturi de televiziune ale RCS&RDS.

Tranzactia dintre grupul RCS & RDS si Central European Media Enterprises a fost supusa aprobarii Consiliului National al Audiovizualului.

ProFM este unul din cele mai ascultate posturi de radio din Romania. Conform datelor Studiului de Audienta Radio citate de RCS&RDS in decembrie, Pro FM are la nivel national aproape 1,7 milioane de ascultatori in fiecare zi si peste un milion la nivel urban. Cota de piata zilnica a radioului este de 10% pe publicul comercial, la nivel national, si de 9.1% la nivel urban.

Citeste si: Piata radio din Romania se mentine la 11 milioane de ascultatoriComentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 09:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter