- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Proiectul jurnalistic Think Outside the Box se muta de la Hotnews la Adevarul

09 Dec, 14:05 • andra.gheorghe
Proiectul jurnalistic Think Outside The Box (TOTB), creat in urma cu un an de Magor Csibi si gazduit pe platforma Hotnews, a fost mutat pe site-ul Adevarul. Articolele pot fi inca accesate si pe Hotnews, unde sunt prezente in continuare toate insemnele brandului TOTB. Cum comenteaza situatia Magor Csibi, creatorul proiectului?
Proiectul jurnalistic Think Outside the Box se muta de la Hotnews la Adevarul

„E normal sa aiba acces la articole, arhiva este a lor, dar vom vorbi cu ei pentru denumire si semnele de brand, care sunt ale noastre. Nu cred ca vor fi probleme, probabil in cateva zile se va rezolva”, a declarat Magor Csibi, fondatorul TOTB.

Contactat de catre DailyBusiness.ro, Cristian Pantazi, redactor-sef la Hotnews, nu a oferit detalii referitoare la acest subiect.

„E o discutie privata, intre Hotnews si cei de la TOTB. Vom oferi detalii cand vom ajunge la o concluzie”, a afirmat Pantazi.

Proiectul TOTB s-a remarcat prin unghiuri de abordare si realizari originale, pe subiecte diverse, precum sociale, culturale, educatie sau lifestyle. Printre ele se numara The Caveman Project, Legende Urbane, Primul Maraton, Urban Heroes.

Adevarul a anuntat astazi ca proiectul s-a mutat pe site-ul sau.