MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Publicitatea pe platformele sociale online va atinge 2,2 mld. $ in 2008

17 decembrie 2007, ora 17:04 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
net-mediu.jpg
Cheltuielile globale in publicitate pe platformele sociale online vor ajunge la 2,2 miliarde de dolari in 2008, reprezentand o crestere aproape dubla fata de anul trecut, potrivit unui studiu al companiei de cercetare eMarketer, citat de presa internationala.
Cele mai ridicate cheltuieli de advertising pe platformele sociale se vor inregistra in SUA, unde acestea vor creste pana la 1,6 miliarde de dolari, fata de 2007, cand s-au ridicat doar la 920 de milioane de dolari. Platformele sociale MySpace si Facebook reprezinta 70% din aceasta piata, in SUA.

Studiul eMarketer estimeaza faptul ca 37% dintre utilizatori adulti din Statele Unite au vizitat o platforma sociala cel putin o data pe luna in anul 2007, si ca pana in 2011, jumatate dintre utilizatorii adulti din Statele Unite si 84% dintre tinerii utilizatorii vor accesa site-urile sociale.

Cheltuielile globale de publicitate pe platformele sociale vor ajunge la 4,1 miliarde de dolari in 2011, se mai arata in studiu.eMarketer este o companie americana de cercetare de marketing a mediului online si a tehnologiilor in dezvoltare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 06:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter