MEDIA & MARKETING

RCS & RDS a finalizat preluarea posturilor de radio Pro FM, Info Pro, Music FM si Dance FM

29 mai 2015, ora 19:16   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rcs.jpg
RCS & RDS si Pro TV au finalizat pe 29 mai 2015 procesul de transfer al portofoliului de radio format din statiile Pro FM, Info Pro, Music FM si Dance FM.

Pro FM este unul dintre cele mai ascultate posturi de radio din Romania si din Bucuresti. Din 1993, Pro FM emite pentru publicul larg, fiind foarte popular in randul tinerilor. Conform ultimelor date ale Studiului de Audienta Radio, la nivel national, Pro FM are peste 1,5 milioane de ascultatori in fiecare zi, din care aproape 1 milion sunt ascultatori din mediul urban. Pro FM este disponibil si pe internet, prin intermediul a 18 statii online purtand marca Pro FM.

Music FM si Dance FM sunt posturi muzicale de nisa, populare in randul unor categorii tinta de ascultatori.

Achizitionarea diviziei de radio a Pro TV face parte din strategia RCS & RDS de consolidare a portofoliului de continut audiovizual in care sunt incluse: Digi24 HD – singura televiziune de stiri din Romania care emite in format full HD impreuna cu 8 statii regionale de stiri sub brandul Digi24, Digi Sport HD 1, 2 si 3 – canale de sport care difuzeaza competitii sportive internationale si din Romania, Digi Film – un canal de filme in format Pay-TV, Digi World, Digi Life si Digi Animal World – programe de documentare si un post de radio de muzica pentru tineri - Utv.In curand, posturile de radio Pro FM, Music FM si Dance FM vor putea fi ascultate si pe platforma Digi Online.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Cristian a spus:
30/05/2015 11:54
Nu e neapărat nevoie ca cele 3 radiouri să fie disponibile și pe platforma Digi.Online, ele sunt deja disponibile pe pagina ProFM.ro

Apropo, de aproape o lună de zile aceste radiouri au fost adăugate și în grila digitală a RCS-RDS.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter