MEDIA & MARKETING

RCS&RDS va înlocui Info Pro cu Digi FM din toamnă

23 iulie 2015, ora 17:24 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
radio.jpg
Compania de telecomunicaţii RCS&RDS va lansa, în toamnă, postul de radio informativ Digi FM, care va înlocui Info Pro, după cum a declarat, în şedinţa CNA de joi, Cosmin Prelipceanu, care este responsabil de reţeaua Digi FM.

"Suntem în grafic, ne respectăm promisiunea. În toamnă va exista Digi FM. Reţeaua este (în prezent, n.r.) cum o ştiţi, Info Pro şi Pro FM sunt împreună. Digi FM va exista de la toamnă", le-a spus Cosmin Prelipceanu, joi, membrilor Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), potrivit Mediafax.

Afirmaţia a fost făcută în contextul în care societatea RCS&RDS SA a solicitat CNA prelungirea cu nouă ani a licenţelor audiovizuale pentru Digi FM din Băneasa-Dobrogea Sud, Craiova, Timişoara, Reşiţa, Braşov şi Novaci, care vor expira pe rând în lunile august şi septembrie, potrivit informaţiilor prezentate în şedinţa de joi a Consiliului.

In decembrie, RCS & RDS a anuntat ca isi completeaza portofoliul media cu patru posturi de radio pe care le-a achizitionat in urma unei tranzactii cu grupul Central European Media Enterprises (CME - proprietarul Pro TV SA-n.r.). Astfel, ProFM, InfoPro, Music FM si Dance FM s-au adaugat celor noua posturi de televiziune ale RCS&RDS. 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 16:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter