MEDIA & MARKETING

Realitatea, in pericol sa piarda 2 licente, din cauza datoriilor la stat si a problemelor juridice

02 septembrie 2014, ora 17:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
realitatea.jpg
Societatea Realitatea Media SA este in pericol sa piarda doua licente audiovizuale, pentru Realitatea FM Campulung si Realitatea TV Targu-Mures, din cauza unor obligatii de plata de 81 de milioane de lei, pentru care nu a facut dovada esalonarii, si a problemelor sale de natura juridica.

Realitatea FM Campulung difuzeaza programul Realitatea FM Bucuresti, care, la randul ei, retransmite integral programul televiziunii Realitatea TV.

Membrul CNA Monica Gubernat a spus in sedinta de marti a Consiliului ca "sunt foarte multe probleme juridice" la Realitatea Media, facand referire la "situatia planului de reorganizare". Totodata, Monica Gubernat a solicitat prezenta unui avocat al Realitatea Media la o sedinta a CNA, pentru a discuta toate aceste aspecte, transmite Mediafax.

La randul sau, Mura Frinculescu a invocat precendentul prelungirii de catre CNA a licentei audiovizuale a postului de radio Realitatea FM Bucuresti (pe 3 aprilie, n.r.), dar si al prelungirii licentei Realitatea TV Cluj (pe 20 februarie, n.r.) Potrivit Murei Frinculescu, licentele Realitatea FM Bucuresti si Realitatea TV Cluj au fost prelungite de CNA in conditiile in care era in vigoare "acelasi plan de reorganizare care este si acum in procedura colectiva"."Prelungirea Realitatea FM Bucuresti a fost o ilegalitate, pentru ca nici pana acum nu aveti plan de reorganizare aprobat de instanta. Inseamna ca sunt ceva probleme", a sustinut Monica Gubernat, care, de altfel, a si votat impotriva prelungirii licentei Realitatea FM Bucuresti pe 3 aprilie. In urma discutiilor, CNA a decis sa amane pentru sedinta de joi subiectul licentelor Realitatea FM Campulung si Realitatea TV Targu-Mures.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 20:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter