MEDIA & MARKETING

Reteaua Regina Maria, acuzata de publicitate inselatoare

07 februarie 2014, ora 14:24, autor(i): Andreea Stefan 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
regina maria.jpg
Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria a fost notificata de catre Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) Romania in legatura cu mentiunea inscrisa pe panourile publicitare amplasate in statiile de metrou din Bucuresti.


Si asta pentru ca materialul publicitar poate induce in eroare consumatorii intrucat mentiuneaá ôcea mai moderna unitate medicala din Bucurestiö nu este insotita de niciun fel de referinta la vreun studiu, sondaj sau orice alt element obiectiv de acest gen, potrivit APC.

publicitate inselatoare Regina Maria
publicitate inselatoare Regina Maria
Costel Stanciu, presedinte APC Romania, a spus ca in vederea corectarii acestei practici comerciale incorecte, organizatia pe care o reprezinta a notificat Centrul Medical Unirea SRL- Reteaua de sanatate privata Regina Maria , la inceputul lunii ianuarie. Atunci,á solicita incetarea practicii comerciale incorecte, fie prin eliminarea mentiunii "cea mai moderna unitate medicala din Bucuresti" de pe panourile publicitare, fie prin mentionarea pe aceste panouri, intr-un loc vizibil, lizibil si in stransa legatura cu aceasta afirmatie, a studiului sau a raportului de evaluare care poate proba adevarul acesteia.

äDatorita faptului ca pana la data de 4 februarie 2014 nu am primit nici un raspuns din partea Centrului Medical Unirea SRL la solicitarea facuta, am sesizat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ľ ANPC, cu solicitarea de a lua masurile legale care se impun in vederea intrarii in legalitate si/sau a incetarii practicii comerciale incorecteö, a precizatá Costel Stanciu.Potrivit acestuia, in cazul constatarii de catre comisarii pentru protectia consumatorilor a nerespectarii dispozitiilor legale, se pot aplica sanctiuni contraventionale de pana la 50.000 lei, precum si dispunerea masurii incetarii practicii comerciale incorecte respective.

Contactati de DailyBusiness.ro, reprezentantii Retelei de sanatate privata Regina Maria nu au vrut sa comenteze, sustinand ca este vorba despre o campanie care s-a incheiat la sfarsitul lunii ianuarie.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 11 August 2022, 22:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter