- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Revista Autobild va fi publicata de Ringier, din martie

17 Feb, 14:25 • Redactia DailyBusiness
Revista Autoblid, a carei licenta este detinuta de Axel Springer, va trece din portofoliul Edipresse in cel al Ringier Romania, incepand cu luna martie.
Revista Autobild va fi publicata de Ringier, din martie

Revista a fost lansata pe piata locala in octombrie 2008.

„Aveam nevoie de un astfel de titlu in portofoliu. In ciuda crizei, piata publicatiilor de pe acest segment are inca mult potential. Un brand international atat de bine cunoscut cum este Autobild ne va ajuta sa tintim o categorie noua de advertiseri”, a declarat Mihnea Vasiliu, general manager Ringier Romania.

Cu Razvan Magureanu pe pozitia de redactor sef, Auto Bild Romania isi va continua aparitia bilunara, cu un tiraj mediu pe editie de 16.000 de exemplare.

Detinatorul licentei, Axel Springer AG, este cel mai mare editor de ziare si al treilea intre editorii de reviste din Germania.

Fondat in 1833, grupul Ringier are investitii in print, statii de radio si productii de televiziune. Din portofoliul sau, fac parte de asemenea numeroase platforme web si telefonie mobila, precum si tipografii. In Romania, din portofoliul grupului fac parte Unica, Joy, Lumea femeilor, Bravo si Libertatea.