MEDIA & MARKETING

Rogalski Damaschin comunica pentru Bunge Prio

24 iunie 2014, ora 16:21 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ulei.jpg
Rogalski Damaschin Public Relations gestioneaza incepand din luna iunie comunicarea in Romania a companiilor din grupul Bunge Prio.

Agentia va asigura servicii de consultanta strategica, corporate PR si consumer PR, gestionand atat reputatia brandului corporate cat si interactiunea cu liderii de opinie si consumatorii celor doua branduri lider aflate in portofoliul companiei Floriol si Unisol.

Colaborarea include strategie de comunicare, strategie de continut, relatii cu mass-media, social media si evenimente.

Bunge Prio este un joint-venture creat in 2012 intre Bunge si Martifer, care integreaza capacitatile de colectare si procesare a semintelor oleaginoase detinute de cele doua companii in Romania si Bulgaria. Grupul este unul dintre cei mai importanti traderi de pe piata locala si lider in piata de ulei imbuteliat si in productia de bio-diesel. Prin facilitatile sale integrate de productie din Buzau si Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone.

Bunge Limited (NYSE: BG) activeaza pe plan global in domeniul agribusiness si alimentar, operand in peste 40 de tari, cu 35.000 de angajati.Martifer este un grup industrial multinational fondat in 1990, cu sediul in Oliveira de Frades, Portugalia, avand 3.500 de angajati si activitati in domeniul constructiilor metalice, energiei solare, bio-diesel si agricultura.

Rogalski Damaschin Public Relations este structurata in doua arii de specialitate: consumer PR, coordonata de Alina Damaschin, in calitate de creative leader si corporate PR, divizie coordonata de Eliza Rogalski, in calitate de strategy leader.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 17 Mai 2021, 19:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter