- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Rogalski Grigoriu va face PR pentru Metaxa si Evian

23 Jun, 12:22 • sergiu.mihalcea
Agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu a fost selectata sa administreze comunicarea de PR pentru brandurile Evian, Metaxa, Remy Martin, Cointreau, Piper Heidsieck si Jagermeister ale BDG Import, informeaza oficialii agentiei.
Rogalski Grigoriu va face PR pentru Metaxa si Evian

Oficialii agentiei nu au oferit detalii referitoare la valoarea contului BDG Import. Contractul de colaborare dintre BDG si Rogalski se deruleaza incepand din luna iunie, pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire.

BDG Import nu a organizat pitch pentru comunicarea celor sase branduri. Intre Rogalski Grigoriu PR si BDG Import au mai existat, in trecut, colaborari pe proiecte punctuale.

Rogalski Grigoriu PR va furniza servicii de consultanta strategica si implementare a campaniilor de corporate si brand PR.

Grupul de firme BDG Import SRL BDG Import, infiintat in 1996, are ca obiect de activitate importul si distributia de produse premium si superpremium. Portofoliul sau include marcile Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Budweiser, Southern Comfort, Cutty Sark, Heradurra, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Heinz, Borges.

Rogalski Grigoriu Public Relations, parte a agentiei de publicitate Tempo, este specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor. Portofoliul de clienti ai agentiei include companii precum Agricola Bacau, Atlas Corporation, Baneasa Investments, BSG, BSR, Boom, Carlsrom Beverage, Cetelem.