MEDIA & MARKETING

Rogalski Grigoriu va face PR pentru Metaxa si Evian

23 iunie 2008, ora 12:22, autor(i): Catalina Stanciu   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Portofoliul BDG Import include marci precum Metaxa, Jack Daniel's, Finlandia sau Budweiser
Portofoliul BDG Import include marci precum Metaxa, Jack Daniel's, Finlandia sau Budweiser
Agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu a fost selectata sa administreze comunicarea de PR pentru brandurile Evian, Metaxa, Remy Martin, Cointreau, Piper Heidsieck si Jagermeister ale BDG Import, informeaza oficialii agentiei.
Oficialii agentiei nu au oferit detalii referitoare la valoarea contului BDG Import. Contractul de colaborare dintre BDG si Rogalski se deruleaza incepand din luna iunie, pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire.

BDG Import nu a organizat pitch pentru comunicarea celor sase branduri. Intre Rogalski Grigoriu PR si BDG Import au mai existat, in trecut, colaborari pe proiecte punctuale.

Rogalski Grigoriu PR va furniza servicii de consultanta strategica si implementare a campaniilor de corporate si brand PR.Grupul de firme BDG Import SRL BDG Import, infiintat in 1996, are ca obiect de activitate importul si distributia de produse premium si superpremium. Portofoliul sau include marcile Jack Daniel's, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Budweiser, Southern Comfort, Cutty Sark, Heradurra, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Heinz, Borges.

Rogalski Grigoriu Public Relations, parte a agentiei de publicitate Tempo, este specializata in managementul integrat al reputatiei organizatiilor si brandurilor. Portofoliul de clienti ai agentiei include companii precum Agricola Bacau, Atlas Corporation, Baneasa Investments, BSG, BSR, Boom, Carlsrom Beverage, Cetelem.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
MARINESCU VASILE a spus:
04/03/2009 20:53
METAXA, firma complet neserioasa,se tine de bancuri ca toti cei care lanseaza fel de fel de concursuri fara premii.
Am cumparat in ziua de 18. 12 2008, o sticla de 0,7 l de METAXA din SELGROS TIMISOARA, pentru protocol la firma, nu ca sa particip la castiguri. Dar am urmat instructiunile de pe o eticheta si am dat un SMS la 1823 (am facut o cheltuiala, alta smecherie). Peste cateva zile am fost anuntat pe telefonul mobil ca am castigat o sticla de 0,5 l, si sa astept ca voi fi contactat. Am revenit de cateva ori cu adresarea unor cuvinte potrivite: ca sunteti total neseriosi si mincinosi, Va doresc sa va mearga tot asa de bine ca vecinului meu care a falimentat.
CU RUSINE ( ca nu pot spune ,,bine'').
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 05:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter