MEDIA & MARKETING

Romanii nu au incredere in Guvern, dar se incred in mass-media

25 ianuarie 2012, ora 12:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
incredere.jpg
Protestele de strada din aceste zile si actualul context politic au facut ca doar 9% dintre romani sa mai aiba incredere in institutiile Parlamentului si Guvernului, in timp ce mass-media se afla in topul increderii acordate de cetatenii Romaniei, intr-o masura mare si foarte mare, adunand un total de 19%, potrivit unui sondaj realizat de BestJobs.

La polul opus, romanii au incredere in mica si foarte mica masura in Guvern (90%), Parlament (95%), Justitie (85%) si Politie (80%).

O credibilitate mare sau foarte mare este acordata doar de o mica parte dintre respondenti, Guvern (6%), Parlament (3%), Justitie (11%) si Politie (17%).

Sondajele au fost efectuate la nivel national pe un esantion de 2.243 de respondenti, in ianuarie 2012, vin in contextul politic actual si isi propun sa analizeze daca peceptia publica vis-a-vis de institutiile nationale si politice, a suferit modificari in ceea ce priveste gradul de credibilitate acordat.Cercetarea este primul studiu al companiei pe aceasta tema.

BestJobs este un serviciu de recrutare prezent pe piata din Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 17 Mai 2021, 19:35
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter