MEDIA & MARKETING

Romtelecom mizeaza in oferta sa de vara pe un canal Discovery dedicat femeilor

21 mai 2014, ora 16:26 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Mathias Hansel
Mathias Hansel
Romtelecom va avea in oferta sa de vara cel mai cuprinzator portofoliu de canale Discovery Networks din Romania, inclusiv pe cel mai nou canal, axat pe zona de mister si suspans pe care il retransmite in exclusivitate: ID Xtra.

Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discoveryá
Channel, animal Planet, TLC, Discovery science, Discovery World, Investigation Discovery, precum si ID Xtra, disponibil ináexclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament.

ID Xtra este un canal adresat in principal publicului feminin, axat pe continut din zona de mister si suspans, care dezvaluie povesti fara egal si mistere captivante din viata reala, intr-un format modern siáatractiv.

Telespectatorii din Romania se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea äTabloidö a lui JerryáSpringer, in care cunoscutul prezentator promite sa raspunda curiozitatilor celor mai iscoditoare minti, dezvaluind povesti bizare de viata.

Grila de programe a Romtelecom include si continut exclusiv pentru pasionatii de sport, prin Dolce sport care aduce, in exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series si alte competitii.Mai mult, in functie de abonamentul detinut, clientii au la dispozitie si o suita de pana la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzica (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, sundance HD, shorts HD, Filmbox HD) si documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD).
Victoria Davies
Victoria Davies
á

"Suntem singurul operator care poate oferi clientilor sai avantajul de a detine toate canalele din oferta Discovery. Supercompetitiile disponibile in exclusivitate la Dolce sport, dar si de celelalte canale din grila, fac din oferta de televiziune de la Romtelecom una intr-adevar pentru toate gusturile", a declarat Mathias Hanel, director executiv comercial ľ segment rezidential, Romtelecom si Cosmote Romania.

"Anuntam astazi, in parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din Romania, care furnizeaza continut unic din zona de mister si suspans, consolidand in acelasi timp portofoliul nostru si transformandu-l astfel intr-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual", a declarat Victoria Davies, acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.

Daca parteneriatul cu Romtelecom continua sa se dezvolte, nu acelasi lucru se poate spune si despre relatia Discovery cu alt operator de cablu din Romania, RCS&RDS.

Respinsi de RCS&RDS

RCS&RDS a scos, in seara de 29 noiembrie 2012, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel, fara a avea aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, asa cum impune Legea audiovizualului.

Concret, RCS&RDS a scos, atunci, din pachetul de baza de pe retelele de cablu televiziunile Discovery Channel si Animal Planet, in locul acestora fiind incluse History Channel, post care se afla pana atunci in pachetul suplimentar al operatorului de telecomunicatii, dar si televiziunea BBC Entertainment.

Totodata, RCS&RDS a scos, in aceeasi zi, posturile TLC, Discovery Science si ID Investigation Discovery (toate aflate in portofoliul companiei Discovery), care se regaseau intr-un pachet suplimentar in retelele de cablu ale companiei de telecomunicatii, pentru care abonatii plateau in plus o suma de 7 lei fata de abonamentul la pachetul de baza.á

Ulterior, in primavara lui 2013, RCS&RDS SA a dat in judecata Discovery Communications Europe Limited si Discovery Romania SRL. Instanta a decis atunci caáDiscovery trebuie "sa se abtina de la orice forma de instigare a abonatilor RCS&RDS", prin intermediul televiziunilor pe care le detine sau al site-ului prietenii.discovery.ro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 20:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter