- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Roxana Gigirtu: client service director al Brandstalk

20 Mar, 13:00 • Redactia DailyBusiness
Agentia de creatie Brandstalk a numit-o pe Roxana Gigirtu director de client service al agentiei.
Roxana Gigirtu: client service director al Brandstalk

Ea a preluat atributiile de la Roxana Memetea, managing partner al agentiei, care se ocupa pana acum de acest departament, informeaza oficialii Brandstalk

Gigirtu are 9 ani de experienta in domeniul mass-media si publicitate si face parte de un an din echipa Brandstalk, unde a ocupat pana acum functia de group account director.

Din pozitia de director de client service, aceasta va coordona echipa de client service si va gestiona activitatile derulate pentru intreg portofoliul de clienti.

Roxana Gigirtu are 30 de ani si este absolventa a facultatii de Jurnalism din cadrul Universitatii Babes Bolyai din Cluj-Napoca. Aceasta si-a inceput cariera in presa, iar dupa doi ani s-a alaturat echipei Ogilvy&Mather, unde a stat patru ani.

The Group include 14 agentii specializate in domeniile media, creatie, relatii publice, cercetare, productie audio-video si dezvoltare de continut media.

Din The Group fac parte agentiile Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, Events&Production, BT Production, House of Media, Touch Communication, New Media, Innovaty, PosterCom, Q research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.