- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ruxandra Stefan este new business director al Media Direction

25 Feb, 18:03 • Redactia DailyBusiness
Media Direction (MD), agentia de media a grupului BBDO, a anuntat numirea in functia de new business director a Ruxandrei Stefan, fost managing director al agentiei OMD.
Ruxandra Stefan este new business director al Media Direction

Stefan lucreaza in media din 1994, ultimul post detinut fiind de managing director in cadrul agentiei OMD, pe care l-a parasit la sfarsitul lunii ianuarie a acestui an.

In postul de new business director al MD, Ruxandra Stefan va dezvolta strategiile integrate de media catre noii clienti si va avea atributii aferente structurii de top management al agentiei.

Media Direction este agentia de media a grupului BBDO, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom, si a fost infiintata in anul 2001.

Media Direction ofera servicii integrate de media – buying, planning, strategie, research, iar din portofoliul de clienti ai agentiei fac parte Allianz, Dacia Renault Nissan, Dr. Oetker, Masterfoods, Pepsi, Scandia, Wrigley.

OMD a fost infiintata in Romania in luna noiembrie 2004, avand ca actionari retelele internationale TBWA (50%) si DDB (50%). Pana la infiintarea sub numele OMD, compania a functionat din februarie 2000 ca afiliat Omnicom sub numele de Mediaplan.