MEDIA & MARKETING

Sase canale noi pentru abonatii Focus Sat

13 februarie 2014, ora 10:29 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
focus sat.jpg
Platforma de satelit Focus Sat va introduce sase noi canale, respectiv Da Vinci Learning, Investigation Discovery, BlackBelt TV, Auto Motor Sport, Fashion TV si Bollywood TV,á incepand din 10 martie, potrivit unui comunicat al UPC.

"Ii intrebam in mod regulat pe clientii nostri care este tipul de continut care ar imbogati experientele lor de vizionare. Pe baza raspunsurilor primite, suntem increzatori ca adaugarea acestor canale va fi primita cu entuziasm si ca va spori continutul pachetelor noastre", a afirmat Michael Lee, UPC DTH managing director.

Masura vine dupa ce UPC a anuntat, pe 6 februarie, ca platforma sa de satelit, Focus Sat, a suspendat temporar transmisia Antena 1, Antena Stars, Euforia, Gsp TV si Antena 3, din cauza conditiilor si a costurilor inacceptabile impuse de Antena Group, grupul media spunÔnd insa ca solicitarea sa a fost una echilibrata.

Decizia Focus Sat de a scoate temporar din grila televiziunile Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, Gsp TV si Antena 3 "vine ca urmare a impunerii, de catre Antena Group, a unor conditii si costuri inacceptabile care ar avea repercusiuni directe asupra clientilor Focus Sat si pe care compania continua sa le negocieze, in interesul acestora", spuneau atunci reprezentantii UPC.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 02:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter