MEDIA & MARKETING

Scala JWT a castigat creatia si strategia Bunge, producatorul uleiului Unisol

23 aprilie 2010, ora 12:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Unisol-medie.jpg
Agentia de publicitate Scala JWT a inceput in aceasta luna un parteneriat cu compania producatoare de uleiuri Bunge, acoperind serviciile de creatie si strategie pentru brand-urile din portofoliul Bunge.
Brand-urile cheie aflate in portofoliul Bunge Romania sunt: Unisol, Floriol, Raza Soarelui si Ulvex.

Astfel, Scala JWT a realizat campanie de comunicare a Unisol, care se va derula pana in luna iunie 2010, atat pe print, cat si pe outdoor.

Din partea Bunge Romania, echipa care a lucrat la aceasta campanie este alcatuita din Simona Hancu - senior brand manager Romania & Bulgaria si Florin Ciobota - junior brand manager.Din partea Scala JWT, echipa care a lucrat la aceasta campanie este formata din Bogdan Gheorghiu - creative director, Felicia Stoica - copywriter, Adrian Isaia - art director, Demetra Garbasevschi - head of business development, Ruxandra Mirea - client service, Ilinca Dumitrescu - A/V producer, Mihai Gheorghe - DTP si Ciprian Tantareanu - fotograf.

Pentru aceasta campanie de comunicare, Zenith Media s-a ocupat de media buying si planning, prin Alina Cirlan - senior communications planner, Mihaela Cojocaru - communications planner, Dorina Ene - media buyer si George Floricel - head of OOH.

Bunge Romania a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri de 260 milioane de euro, in crestere cu circa 20% fata de anul anterior.

Scala JWT si-a inceput activitatea in 1996 si este parte a retelei globale JWT. In prezent, Scala JWT dezvolta proiecte de comunicare pentru clienti precum: Vodafone, Bayer, Johnson &Johnson, Kraft Foods, Mazda, Bunge, Nestle, Nokia si altii.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 17 Mai 2021, 18:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter