- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Schimbari la BRAT: Presedinte nou, denumire noua

27 Mar, 12:35 • marian.rujoiu
Membrii Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) isi vor alege un nou presedinte, precum si componenta consiliului director, in cadrul Adunarii Generale a asociatiei, care va avea loc joi.
Schimbari la BRAT: Presedinte nou, denumire noua

De asemenea, acestia vor lua in discutie si propunerea de modificare a denumirii si a statutului asociatiei.

Noul presedinte al BRAT urmeaza sa-si indeplineasca mandatul in perioada martie 2012 – martie 2014.

In prezent, conducerea BRAT este asigurata de Silviu Ispas, care fost reales la sefia institutiei in martie 2010. 

De asemenea, in cadrul sedintei de joi urmeaza sa fie supus la vot si aprobarea bugetului asociatiei pentru anul 2012, precum si cotizatia BRAT si conditii de plata.Totodata, va fi prezentat raportul asupra executiei bugetului pe anul 2011.

In cadrul aceleiasi sedinte va fi prezentat studiul privind monitorizarea investitiilor in publicitate pentru presa scrisa, radio, online, OOH.

Scaderea semnificativa a tirajelor si a incasarilor din publicitate a facut ca membrii BRAT sa respinga, recent, in premiera, bugetul pentru Studiul National de Audienta (SNA).

Si asta pentru ca Studiul ar trebui adaptat pietei actuale, atat ca proceduri, cat si ca nivel al costului.

In replica, Arina Ureche, directorul general al BRAT, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca membrii BRAT nu se vor retrage din cauza mentinerii tarifele actuale.

Tot in cadrul aceleiasi sedinte, membrii BRAT vor lua in discutie reactivarea departamentului OOH si infiintarea departamentului radio.