MEDIA & MARKETING

Seful Bilderberg, la Bucuresti. Printre sponsorii evenimentului, Rosia Montana GC

12 octombrie 2011, ora 17:39, autor(i): Andreea Stefan   | 24 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
etiene.jpg
Presedintele Clubului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon (foto) si presedintele Consiliului pentru Relatii Externe al SUA, Richard Haass, vor veni vineri la Bucuresti, unde vor participa la conferinta "The European Union after the sovereign debt crisis".

Printre sponsorii evenimentului se numara Unicredit Tiriac Bank, Eximbank si Rosia Montana Gold Corporation.
Celi doi oficiali sosesc in Romania invitati de catre Media Consulta International, ziarul Puterea si Realitatea TV.

Conferinta "The European Union after the sovereign debt crisis", organizata sub patronajul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) si al guvernatorului Mugur Isarescu, va fi moderata de jurnalistul Emil Hurezeanu.

Invitatii vor sosi vineri la Aeroportul Baneasa, unde vor sustine declaratii de presa, iar plecarea se va face a doua zi, la bordul a doua aeronave private.Despre evenimentul care va avea loc vineri la Bucuresti, DailyBusiness.ro a stat de vorba cu Mihai Craiu, actionar majoritar al Media Consulta.

DailyBusiness.ro: Care este scopul vizitei celor doua personalitati la Bucuresti si cine a avut initiativa de a le invita?
Mihai Craiu: Cele doua personalitati vin la Bucuresti la initiativa companiei Media Consulta, reprezentata de Mihai Craiu, Adrian Thiess si ziarul Puterea. Scopul este conferinta care se intituleaza "Europa dupa criza datoriilor suverane". Cei doi sunt specialisti in geopolitica, strategii financiare si securitate globala, iar expertiza lor este unica.

DB: Vin ei pentru a da BNR-ului o lectie de economie?
MC: Nu. BNR nu are nevoie de lectii de la nimeni. BNR este un amfitrion aristocratic, a participat activ impreuna cu noi sprijinindu-ne constant in organizarea acestui eveniment. Guvernatorul Mugur Isarescu va fi o gazda potrivita pentru cei doi, prin perspectiva moderatiei discursului, a experientei si a viziunii financiare cu care a sprijinit economia romaneasca pana acum.

BD:Cu cine se vor mai intalni cele doua personalitati la Bucuresti?
MC: Cei doi se vor intalni cu peste 200 de invitati la conferinta, vor discuta cu moderatorul Emil Hurezeanu si vor avea permanent sprijinul guvernatorului Mugur Isarescu. Evenimentul va fi transmis in direct de postul Realitatea Tv, care va gazdui dezbateri pe aceasta tema si care promoveaza acest eveniment impreuna cu ziarul "Puterea".

DB: Cat a costat sa aduceti cele doua personalitati in Romania?
MC: Investitia in aducerea celor doi este semnificativa. Efortul facut de Mihai Craiu si Adrian Thiess din perspectiva financiara ar trebui rasplatit prin accesul la o informatie si expertiza cum spuneam unica, informatie de natura a ajuta clasa de business, specialistii in geopolitica si oamenii de afaceri sa aiba o perspectiva economica asupra regiunii.

DB: Vizita este izolata sau face parte dintr-o serie de conferinte si intalniri tinute in mai multe tari?
MC: Vizita este numai in Romania, cei doi au venit la invitatia sus mentionatilor si este un moment unic in Europa de Est.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Anda a spus:
12/10/2011 18:36
Ma bucur ca rmgc sustine asemenea intalniri pe care le consider educative. Sa speram ca si proiectul lor va avea aceeasi sustinere ca si conferinta asta si ca Romania va invata din sfaturile invitatilor si va promova investitiile straine care ne pot ajuta sa iesim din criza mai repede si mai usor.
 
Radu Mihail a spus:
12/10/2011 20:02
Anda esti de-o infantilitate de tip Barbie... Pana si Barbie poate fi apreciata in comparatie cu tine.... Tu crezi ca vine cineva in tara asta sa ne dea ceva... sau sa ne Ia ceva???
 
Andu a spus:
12/10/2011 20:18
Sunt absolut impotriva proiectului Rosia Montana, impotriva Bilderberg si impotriva politicilor globale. In 21 de ani am fost elevi silitori ai acestor " corifei " si am ajuns intr-o saracie totala. Ei nu mai au ce sa ne invete, noi trebuie sa ne ajutam singuri. La sfatul lor am dat petrol, apa, banci, uzine, pamant agricol, distributie de gaz, curent, etc. Urmeaza sa dam aur pentru o redeventa de 4%. Sa ne fie rusine!
 
Adrians a spus:
12/10/2011 20:18
Uite asa mai aflam si noi cine sint masonii romani din straturile mai inalte,de fapt singura modalitate de a citi printre rinduri si de a identifica pe cei care ne-au vindut tara.
 
Toma Andrei a spus:
12/10/2011 22:08
eu sunt de parere ca nu ne strica informatiile care se vor furniza la acest eveniment si mi se pare normal ca rmgc sa fie printre sponsori,pt ca tema evenimentului ii este de un interes real,avand in vedere ca rmgc va avea impact in economia romaneasca. eu cred ca impactul va fi bun, pt ca 1,8 mld $ direct in bugetul de stat chiar nu ne prisosesc.
 
Pagini: 12345
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 27 Iulie 2021, 07:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter