MEDIA & MARKETING

Seful CNADNR il da in judecata pe jurnalistul Realitatea TV Rares Bogdan

19 august 2015, ora 15:42 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
rares.jpg
CNADNR anunţă că va depune sesizare la CNA şi va formula o acţiune în instanţă împotriva cetăţeanului Rareş Bogdan, având în vedere "gravele prejudicii de imagine". Totodată, directorul general al companiei, Narcis Ştefan Neaga, îl va acţiona în judecată în nume personal, solicitând daune morale, ca urmare a "insultelor şi calomniilor" la care a fost supus.

"Prin afirmaţiile neadevărate, nefondate, precum şi verdictele date de către persoana respectivă, fără nicio competenţă şi autoritate juridică în domeniu, se creează decredibilizarea companiei care poate dăuna acesteia în cadrul proceselor pe care le are în faţa instanţelor judecătoreşti naţionale şi a celor de arbitraj internaţionale", se mentioneaza intr-un comunicat al CNADNR.

În acest sens, indirect, are loc o favorizare a firmelor private care se află în diferite dispute litigioase cu CNADNR SA, spun reprezentantii companiei.

Totodată, Narcis Ştefan Neaga, în nume personal, va acţiona în judecată, solicitând daune morale, ca urmare a "insultelor şi calomniilor" la care a fost supus."În cadrul emisiunilor, atât Rareş Bogdan, Stelian Negrea, cât şi alţi invitaţi au invocat art. 30, alin. 1, privind libertatea de exprimare, din Constituţia României, aceştia intenţionat au omis să invoce şi alin. 6, al aceluiaşi articol, care prevede că: "libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine", mai spun reprezentantii CNADNR.

Cat a costat concediul in Grecia

Intr-un alt comunicat, reprezentantii CNADNR neaga “afirmaţiile mincinoase şi calomnioase” apărute în mass-media, referitoare la efectuarea concediului în diverse locaţii exclusiviste şi foarte scumpe din Grecia, cum ar fi Elounda Beach - preţ minim 1000 euro/noapte.

"Narcis Ştefan Neaga informează opinia publică asupra faptului că informaţiile apărute sunt mincinoase, întrucât  sejurul a costat 66 euro/noapte/persoană şi nu a depaşit suma de 800 euro pentru 4 nopti, 3 persoane, după cum se poate dovedi şi din factura conform careia s-a platit sejurul. Asocierea numelui lui Narcis Neaga cu posibilele preţuri mari practicate în staţiune, 'preţul pentru o cameră simplă depăşeşte 1500 euro pe noapte, iar pentru un apartament de tip Presidential Suites e de peste 3500 euro/noapte', este rău intenţionată şi denigratoare. În sensul celor menţionate, Narcis Ştefan Neaga va acţiona în judecată pe toţi cei care au făcut aceste informaţii mincinoase despre locaţia şi costurile concediului său", se mai arata in comunicatul CNADNR.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 19:44
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter