MEDIA & MARKETING

Serban Huidu, condamnat la patru de ani de inchisoare cu suspendare

07 februarie 2013, ora 16:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
huidu.jpg
Pedeapsa in cazul fostului realizator TV serban Huidu, trimis in judecata pentru ucidere din culpa in urma accidentului soldat cu trei morti, din octombrie 2011, a fost majorata de la doi ani de inchisoare cu suspendare la patru ani, tot cu suspendare, a decis, joi, Curtea de Apel Brasov.

Decizia Curtii de Apel Brasov este definitiva. Conform aceleiasi decizii, Serban Huidu are interdictia de a se urca la volan pentru o perioada de sase ani. Huidu nu a fost prezent in sala de judecata in momentul pronuntarii sentintei.

Rudele victimelor accidentului considera ca aceasta pedeapsa este nedreapta, transmite Mediafax.

In 31 ianuarie, procurorii si avocatii familiilor victimelor accidentului provocat de serban Huidu au solicitat judecatorilor Curtii de Apel Brasov casarea sentintei de condamnare a acestuia la doi ani si sase luni de inchisoare cu suspendare si rejudecarea cauzei, pentru o pedeapsa mai mare, cu executare. In mai 2012, serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in urma accidentului soldat cu trei morti produs in octombrie 2011 zona localitatii Timisul de Sus din judetul Brasov.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 10 Iulie 2020, 16:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter