- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Simona Firtat, de la The Group, la GMP

17 Sep, 11:39 • Redactia DailyBusiness
Simona Firtat, fostul PR manager al agentiei The Group, este, incepand cu aceasta luna, noul corporate PR manager al agentiilor GMP Advertising si GMP PR, potrivit reprezentantilor GMP.
Simona Firtat, de la The Group, la GMP

Firtat are o experienta de peste opt ani in presa si in industria comunicarii. Ca jurnalist, a lucrat in redactii precum AdMaker, Banii Nostri si Business Standard, unde a scris despre industria de media si de publicitate.

Are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii si cursurile unui Masterat in Stiintele Comunicarii, ambele in cadrul Universitatii Bucuresti.

GMP este una dintre cele mai importante agentii independente integrate din Romania. Printre clientii agentiei se numara Ursus Breweries – Timisoreana, ApaNova, Monte Banato, Millennium Bank, Unilever.

GMP PR este o agentie de relatii publice care s-a format in urma cu un an din departamentul de PR al GMP Advertising. Cu o echipa de 21 de specialisti in comunicare, agentia ofera servicii de consultanta in PR pentru companii precum Toyota, Apa Nova, Romtelecom, A&D Pharma, SECS sau Interex.