MEDIA & MARKETING

Smiley, Pavel Bartos si Loredana, din toamna la Antena 1 (Update 1)

25 aprilie 2014, ora 13:38 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
smiley-bartos.jpg
Smiley, Pavel Bartos si Loredana – sunt doar trei dintre cei pe care, din toamna, ii veti vedea pe Antena 1, nu pe Pro TV, postul la care s-au consacrat. Mona Segall a negociat cu Antena 1 atat pentru echipa sa de productie, cat si pentru vedetele postului din Pache Protopopescu.

Mona Segall, producatoarea demisionara de la Pro TV, nu pleaca singura din Pache Protopopescu in Baneasa, ci insotita de o echipa de circa 40 de oameni, cu care a lucrat in ultimii ani si care i-au fost fideli.

Mai multe vedete de la Pro TV vor migra din toamna catre Antena 1, unde se vor alatura echipei Monei Segall. Ea a negociat nu numai pentru echipa de productie, ci si pentru vedete. Trei nume certe pana acum, potrivit unor surse din grupul Pro, confirmate de surse din Antena 1: Smiley si Pavel Bartos, prezentatorii de scena de la „Romanii au talent”, plus Loredana Groza, fosta jurata de la „Vocea Romaniei”.

Deocamdata, se discuta si pentru alte vedete, cum ar fi Mihai Petre, dar acesta are si o contra-oferta de la Pro TV pentru a avea propria emisiune de dans, asa ca e posibil ca Mihai sa ramana. La fel si Catalin Maruta, care nu a fost luat in calcul pentru migrarea catre Antena 1, scrie Reportervirtual.ro.Mona Segall, oficial la Antena Group, dupa 20 de ani la Pro TV (Articol initial)

25 aprilie 2014, ora 12:38 
mona-segall-pro-tv.jpg
Antena Group anunta oficial debutul colaborarii cu echipa de productie si continut a Monei Segall (foto), care a plecat de la Pro TV dupa 20 de ani.

Echipa va dezvolta formate noi, care vor completa grila axata pe divertisment a Antenei 1.

“Productiile Monei au reprezentat mereu un impuls pentru noi, o competitie sanatoasa. Am increderea ca alaturandu-se echipei noastre, Mona Segall va avea o contributie importanta in pasul urmator al celei mai importante platforme de divertisment de pe piata“, a declarat Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, citat de Paginademedia.ro.

Mona Segall este un nume-reper in productia de televiziune din Romania, realizand unele dintre cele mai populare formate TV din ultimii 18 ani. Este omul din spatele marilor succese precum “Stii si castigi”, “Dansez pentru tine” sau “Romanii au talent”.Mona Segall (53 de ani) produce pentru Pro TV din 1995 si, pentru multi, ea este omul din spatele scenei pe care s-a bazat cu adevarat succesul postului de televiziune lansat de Adrian Sarbu

De 19 ani, ea se ocupa de show-urile care aduc audiente-record acestui post de televiziune. Producatoarea a lucrat la „Dansez pentru tine“, „Romanii au talent”, „Vocea Romaniei” si la multe alte show-uri, printre care si cele mai vechi, precum „Alege ASIA“ sau „Vara ispitelor“.

Interesul fata de semifinalele in direct "Romanii au talent" scade, in comparatie cu preselectiile show-ului, o tendinta observata si in sezoanele trecute ale emisiunii. A doua semifinala, din 18 aprilie, a avut o medie de trei milioane de telespectatori pe minut, aproape la jumatate fata de recordul sezonului: peste 5,7 milioane de telespectatori in preselectii, la editia din 5 martie.   
 
Citeste si Hemoragie de personal la trustul PRO. De ce si unde pleaca numele grele? 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 27 Ianuarie 2020, 03:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter