- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Spin Communications va administra contul de PR al Neoset in 2008

25 Mar, 12:54 • Redactia DailyBusiness
Agentia Spin Communications a castigat contul de PR al producatorului de mobila Neoset, in urma licitatiei desfasurate la inceputul lunii martie si va administra acest cont pe o perioada de un an, cu posibilitate de prelungire.
Spin Communications va administra contul de PR al Neoset in 2008

Agentia se va ocupa de gestionarea comunicarii corporate, dar si de brand pentru producatorul de mobila. Spin va avea efectua operatiuni de planificare strategica a planului de comunicare pe 2008, de gestionare a posibilelor situatii de criza, de management de evenimente si media relations si va face propuneri pentru proiecte de responsabilitate sociala.

Oficialii Spin nu au dezvaluit valoarea contului si numarul de agentii care au participat la licitatie.

Neoset este un producator de mobilier modular, care a intrat pe piata romanesca in anul 1991 cu primul magazin, iar prima fabrica Neoset din Romania s-a deschis in anul 1999.

Furnizorul grec de servicii in consultanta PR Spin Communications si-a deschis sucursala din Romania la sfarsitul anului trecut, cu o investitie de 50.000 de euro, estimand afaceri de 200.000 de euro pentru anul in curs, si un numar de cel putin 10 clienti, a spus Ruxandra Florea, country manager Spin Romania.