- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Adevarul Holding investeste intr-un lant de librarii proprii

03 Jun, 16:57 • Redactia DailyBusiness
Adevarul Holding lanseaza pe 4 iunie, in Bucuresti, primul magazin din lantul "Librariile Adevarul". Trustul controlat de Dinu Patriciu urmeaza sa inaugureze anul acesta librarii si in Timisoara, Craiova, Cluj-Napoca si Iasi, au anuntat oficialii companiei.
Adevarul Holding investeste intr-un lant de librarii proprii

Prima librarie a trustului este localizata pe Bulevardul Magheru din Capitala si va comercializa produsele trustului.

Produsele din colectia „Biblioteca Adevarul pentru copii”, seria „100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca”, si inserturile cu filmele atasate publicatiilor trustului vor fi puse in vanzare la aceleasi preturi cu care sunt vandute la punctele de difuzare a presei.

Adevarul va inaugura vara aceasta librarii si in zonele centrale ale unor orase ca Timisoara, Craiova, Cluj-Napoca si Iasi.

Cititorii vor avea astfel acces la produsele trustului, la produsele complementare – colectii de carti, DVD-uri etc – la mica publicitate si la alte servicii de PR si marketing, a precizat Razvan Corneteanu, directorul general Adevarul Holding.

„In Bucuresti, vom mai deschide inca o asemenea librarie, cel putin, ca si in toate marile orase unde consideram ca exista concentrari mari de cititori ai produselor noastre. In curand, vom avea si puncte mobile, sub forma unor rulote, care vor ajunge in satele si orasele din Romania”, a adaugat Corneteanu.

Libraria Adevarul din Bucuresti va fi deschisa toata saptamana, functionand de luni pana sambata intre orele 9.00-22.00, iar duminica in intervalul 9.00-20.00.

Adevarul Holding nu este singurul trust care a investit in puncte de vanzare ale produselor atasate publicatiilor pe care le editeaza. Concurentul Intact a lansat de curand un magazin online, in care comercializeaza produse marca Gazeta Sporturilor, brand pe care il are in portofoliu.