MEDIA & MARKETING

Strategie noua pe achizitia de filme la TVR

23 mai 2013, ora 11:00 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
claudiusaftoiu.jpg
Claudiu Saftoiu (foto), presedintele-director general al TVR, a declarat ca managementul Televiziunii Romane va elabora o strategie in privinta achizitiei de filme, astfel incat institutia sa scape de contractele care s-au dovedit oneroase.

Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a adoptat pe 15 mai doua hotarari prin care l-a mandatat pe Claudiu Saftoiu sa negocieze cu doua companii de distributie de filme, Universal Studios International BV si Prorom.

"Important e un lucru, ca CA-ul m-a mandatat sa fac tot ce este posibil legal pentru ca aceste contracte sa nu aduca prejudicii pe mai departe televiziunii publice. In momentul acesta, niciunul dintre cele pe care am incercat noi sa le prelungim intr-o forma sau alta nu a adus vreun prejudiciu de un leu macar televiziunii publice. E un moment de cotitura si, mai mult decat atat, am solicitat si foarte curand, in viitoarele sedinte de CA, vom elabora o strategie pe achizitie film, pentru ca astfel de situatii sa nu se mai intample", a spus Claudiu Saftoiu, potrivit Mediafax.

Potrivit raportului de activitate al SRTv pe 2012, Televiziunea Romana avea la sfarsitul anului trecut datorii comerciale de peste 124 milioane de lei, intre furnizorii carora SRTv le datora bani la acel moment numarandu-se Universal Studios International BV, RO Image 2000, Prorom, Daro Film Distribution GMBH, The Walt Disney Company.Citeste si TVR, atacata in instanta de fosti angajati. Cat mai dureaza epopeea restructurarii?
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 10:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter