MEDIA & MARKETING

Studiourile Pepsi lanseaza scurtmetrajul Black Knight Decoded, cu secvente filmate in Romania

18 noiembrie 2015, ora 15:28 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Message to Universe_Romania_3.jpg
Consumatorii din România sunt prezenţi în filmul Black Knight Decoded, un scurtmetraj epic, a cărui bogată naraţiune se învârte în jurul a ceea ce mulţi consideră o entitate misterioasă, satelitul Black Knight.

Pepsi a produs un film de acţiune şi aventură în colaborare cu Levity Entertainment Group (LEG) şi UrtheCast, sistemul video Ultra High-Definition instalat la bordul Staţiei Spaţale Internaţionale.

Filmul are în distribuţie vedete de cinema, o piesă originală, “Miracles”, interpretată de Usher, dar şi consumatorii din peste 11 ţări, care s-au adunat pentru prima producţie de acest gen în cadrul Pepsi Challenge, campania globală desfăşurată de Pepsi în 2015.

Campania a inclus si o parte de comunicare pe reţelele de socializare, ce a implicat consumatorii din peste 100 de ţări, iar hashtag-ul #PepsiChallenge a generat peste 1,2 milioane de menţiuni, adunând astfel, peste 1,4 miliarde de afişări globale.  Mii de consumatori din Australia, China, Cehia, India, Mexic, Polonia, România, Rusia, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite ale Americii şi Vietnam au fost provocaţi să transmită mesaje cu ajutorul unor instalaţii de mari dimensiuni, care au fost filmate atât de pe Pământ, cât şi din spaţiu, cu camerele video UrtheCast aflate la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale, constituind un element important în film.          
În România, fanii Pepsi au fost invitaţi pe 27 iunie la festivalul Electric Castle să transmită, împreună, mesajul ţării noastre către Univers.

Acesta a avut în prim plan două personaje reproduse la scară uriașă, îmbrăcate în costume tradiționale românești şi conectate prin simbolul internaţional al păcii. Pentru a da viaţă mesajului, Electric Castle a devenit scena unei coregrafii elaborate, vizibile din spațiu, realizate cu ajutorul unei echipe de peste 200 de oameni și 4.000 de metri pătraţi de pânze în culorile naţionale.

"Pepsi a reunit consumatorii din România la Electric Castle Festival într-un proiect fără precedent, iar această experienţă s-a transformat într-o secvenţă din scurtmetrajul global Black Nighst Decoded", a declarat Adriana Nestoriuc, Marketing Manager Carbonated Soft Drinks & Juices PepsiCo România.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 12:49
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter