- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Tereza Valcan a preluat conducerea locala a agentiei de comunicare Civitas Global Ketchum

16 Dec, 12:53 • Redactia DailyBusiness
Tereza Valcan, fostul corporate affaires manager al operatorului telecom Cosmote, este managing director al biroului din Bucuresti al agentiei de comunicare Civitas Global Ketchum, au anuntat marti oficialii Civitas.
Tereza Valcan a preluat conducerea locala a agentiei de comunicare Civitas Global Ketchum

Valcan va oferi clientilor Civitas Global Ketchum din Romania consultanta pentru comunicarea strategica, avand in acelasi timp obiective precum extinderea portofoliului agentiei, dezvoltarea companiei si managementul echipei locale.

Inainte de a se alatura Civitas Global Ketchum, Valcan a coordonat departamentul de corporate affairs al Cosmote Romania, detinand experienta profesionala si competente in domeniul comunicarii si managementul reputatiei pentru companii din diverse domenii, precum retail, IT&C, real estate, turism, consultanta juridica si financiara, aeronautica, organizatii non-guvernamentale.

Tereza Valcan si-a inceput cariera profesionala in cadrul unor agentii de comunicare si relatii publice din Washington D.C., revenind apoi in Romania, unde a coordonat departamentele de relatii publice ale unor companii locale si multinationale. Absolventa a cursurilor de jurnalism ale Universitatii din Maryland, SUA, Valcan urmeaza in prezent cursurile de Executive MBA ale Universitatii din Viena.

Agentia Civitas Global Ketchum Romania a fost infiintata in urma cu cateva luni, ca rezultat al parteneriatului strategic dintre doua agentii de comunicare din Grecia si Turcia: Civitas Ketchum si Global Tanitim.

Civitas Global Ketchum ofera companiilor si organizatiilor din sectorul public si privat servicii de consultanta in comunicare corporativa, servicii de managementul reputatiei, relatii media si media training, public affairs si managementul situatiilor de criza. In Romania, portofoliul agentiei include companii din domenii precum dezvoltare imobiliara, servicii medicale, investitii financiare sau resurse umane.

Printre clientii cu care Civitas Global Ketchum lucreaza la nivel international se numara companii ca: ING, Intel, Ericsson, Epson, Oracle sau Siemens.

Membru al Omnicom Group, Ketchum este unul dintre principalele grupuri de relatii publice la nivel global, fiind prezent in peste 50 de tari, cu 21 de birouri si mai mult de 33 de agentii afiliate.