MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Tolontan, somat de avocatii The Group sa elimine o postare de pe blogul sau

13 martie 2015, ora 17:49 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
tolontan.jpg
Zoltan Szigheti, seful celui mai mare agregat de publicitate din Romania, The Group, a trimis notificarile prin care anunta ca va incepe un proces impotriva Publicis si a lui Teddy Dumitrescu, in cazul in care acesta din urma nu retracteaza acuzatiile la adresa The Group.

Povestea a pornit de la o postare pe facebook a lui Dumitrescu, in care acesta sustine ca ”Elena Udrea a dat peste 20 milioane de euro in licitatii trucate de comunicare de la MDRT lui The Group”, potrivit lui Catalin Tolontan, care a preluat intr-un articol pe Tolo.ro mesajul lui Dumitrescu, sters intre timp de pe Facebook.

Jurnalistul anunta ca a primit la randul sau o notificare de la The Group, in care i se cere sa stearga de pe blog articolul cu pricina. Raspunsul sau: "nu elimin nimic".

In cazul dintre The Group - Publicis, avocatii nu pretind jurnalistilor doar ”ELIMINAREA de pe site-ul dvs a articolului mai sus mentionat”, ci si ”Sa INCETATI publicarea oricaror materiale referitoare la The Group cu privire la aspecte similare (si nu numai), care sunt de natura sa aduca grave prejudicii de imagine pentru The Group”, mentioneaza Tolontan.El mai spune ca, potrivit unei decizii din 2014 a Curtii Supreme, pagina personala de Facebook este spatiu public, si nu spatiu privat.

"Tocmai esenta publica a Facebook il expune pe Dumitrescu si il obliga sa probeze ca The Group a beneficiat de licitatii trucate de la Udrea, lucru pe care habar n-am cum il va face. Dar, cand il chemi in judecata pentru ca te-a denigrat in public, nu poti pretinde, o secunda mai tarziu, schimbarea naturii spatiului public, asa cum fac avocatii de la Traila, Statuat, Almasan, Albulescu", adauga jurnalistul.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 30 Septembrie 2020, 02:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter