MEDIA & MARKETING

Top 3 cele mai bine platite personalitati din televiziunea americana

09 august 2013, ora 12:07   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Simon-Cowell-001.jpg
Simon Cowell (foto), juratul acerb din emisiunea de talente "The X Factor", ocupa primul loc in topul celor mai bine platite personalitati din televiziunea americana, la egalitate cu Howard Stern, membru in juriul emisiunii "America's Got Talent".

Simon Cowell, in varsta de 53 de ani, a urcat doua pozitii, de pe locul al treilea pe care il ocupa in topul din 2012, iar Howard Stern a urcat o pozitie, de pe locul al doilea. Amandoi au obtinut venituri estimate la 95 milioane de dolari in perioada iunie 2012 - iunie 2013, a anuntat, joi, site-ul Forbes.com, citat de Mediafax.

"Emisiunea «The X Factor» este de acum difuzata in 41 de tari, iar formatul sau «Got Talent» este franciza de televiziune cu cele mai mari vanzari din lume", afirma jurnalistii de la Forbes.com. Howard Stern, in varsta de 59 de ani, obtine venituri considerabile cu emisiunea lui radiofonica difuzata de postul SiriusXM si primeste un salariu de 15 milioane de dolari in calitate de membru in juriul emisiunii "America's Got Talent".

Locul al treilea a revenit jurnalistului Glenn Beck, prezentatorul unui talk-show conservator, cu venituri de 90 milioane de dolari. Oprah Winfrey, in varsta de 59 de ani, a coborat de pe primul loc ocupat in 2012 pe pozitia a patra, cu venituri de 77 milioane de dolari.Vezi si topul celor mai influente celebritati din lume in 2013  
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
domnite.ro a spus:
11/08/2013 02:34
Stiri asta se pare ca ajunga sa fie una destul de comuna, insa este de apreciat comparativ cu tot felul de mondenitati cum ca vai i-a cazut nasul lui x, ca y sa batut cu z.
E de apreciat carisma lui!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 27 Ianuarie 2020, 03:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter