- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

TV-ul se aglomereaza: Discovery aduce in Romania postul pentru femei TLC

09 Nov, 13:03 • andra.gheorghe
Reteaua de televizune Discovery Networks lanseaza pe piata locala postul tematic pentru femei TLC. Televiziunea va fi disponibila in pachetul de baza analogic si digital al operatorului UPC incepand cu 20 ianuarie, a declarat Ada Roseti, channel director Discovery Networks pe Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia.
TV-ul se aglomereaza: Discovery aduce in Romania postul pentru femei TLC

Postul va difuza productii straine, urmand ca in functie de audienta atrasa sa includa si productii locale, a precizat Roseti.

Televiziunea va vinde si spatiu de publicitate, prin regia interna de vanzari.

TLC este un post de divertisment, avand ca public tinta femeile cu varsta cuprinsa intre 25 si 49 de ani.

TLC face parte din portofoliul Discovery Communications, care cuprinde si Discovery Channel, disponibil in peste 180 de piete, si Animal Planet, disponibil in peste 170 de tari.

Reprezentantii Discovery Networks Romania nu au oferit detalii despre investitia realizata in lansarea TLC in Romania sau veniturile pe care le asteapta din publicitate.

In Romania, Discovery Networks distribuie in prezent sapte posturi TV: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Discovery HD Showcase si ID Invetigation Discovery.

Discovery Communications se pozitioneaza in calitate de companie de mass-media non-fictiune, cu peste 1,5 miliarde de abonati in circa 180 de tari.