MEDIA & MARKETING

Un nou canal TV in Romania, pentru pasionatii de domeniul auto

20 august 2013, ora 17:46 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
motorvision.jpg
Orange le ofera pasionatilor de vehicule motorizate canalul Motorvision HD, prin serviciul Orange TV.

Motorvision HD este un program care include emisiuni despre lansarile din lumea auto, masini sport, masini de colectie, automobile de lux, prototipuri, dar si emisiuni despre motociclete sau barci de viteza.

Pe langa toate acestea, postul ofera informatii despre competitiile din domeniul sporturilor cu motor, precum Cupa Porsche Carrera, Ferrari Challenge sau Superstars World. Toate acestea in format HD (high definition).

Disponibil acum pe televizor si computer, prin satelit si prin internet, iar in curand pe smartphone si tableta, serviciul Orange TV ofera acces la peste 40 de canale HD.Clientii Orange TV pot alege unul dintre cele trei abonamente disponibile, Local HD, World HD sau Universe HD, in functie de programele pe care doresc sa le urmareasca.

Motorvision HD este oferit in cadrul abonamentului Universe HD, care include 95 de canale romanesti si internationale, dintre care 37 in format HD. Tariful pachetului porneste de la 8,4 euro, pret disponibil pentru abonatii la serviciile de telefonie Orange.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 21 Septembrie 2020, 18:08
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter