- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

V+O Communication gestioneaza contul de PR al Farmec

13 Apr, 17:43 • Redactia DailyBusiness
Contul de relatii publice al companiei de cosmetice Farmec Cluj-Napoca este gestionat din luna aprilie de agentia V+O Communication.
V+O Communication gestioneaza contul de PR al Farmec

Reprezentantii agentiei nu au dat detalii referitoare la valoarea contului.

V+O Communication a fost ales in urma unui pitch, organizat de catre Farmec pentru campania de relansare a liniei solare Gerovital Sun, in urma careia producatorul de cosmetice a decis sa acorde agentiei contul de relatii publice.

La acest pitch au mai participat trei agentii, potrivit Ioanei Borza, marketing manager Farmec SA.

Contractul a fost incheiat pe un an de zile si include servicii de relatii cu presa, comunicare corporate, comunicare de brand, gestiunea crizelor si a situatiilor speciale, conceptie si coordonare de evenimente speciale.

Farmec SA Cluj-Napoca detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. Produsele Farmec sunt prezente in peste 30 de tari din intreaga lume.

V+O Communication face parte dintr-un grup de comunicare regional independent din Europa de Sud-Est. Printre clientii agentiei se numara Cosmote, Germanos, OTE, Coca-Cola, Romalimenta, Arbo Interactive, Global Finance, si BIRO Media Trading.