MEDIA & MARKETING

V+O Communication si-a crescut business-ul pana la 760.000 de euro anul trecut

02 februarie 2011, ora 16:40 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Lori.jpg
Agentia de relatii publice V+O Communication Romania a inregistrat anul trecut o crestere de 9% a veniturilor, pana la 760.000 de euro.
In 2010, agentia si-a crescut numarul de clienti cu 15%, iar in prezent ofera servicii de comunicare si marketing pentru un numar total de 30 de companii.

Clientii noi au generat 46% din veniturile agentiei.

Pentru 2011, agentia si-a propus sa accent pe dezvoltarea verticalei de IT&C si extinderea celei de Retail."Pentru piata de PR in 2011 estimez cel mult o usoara crestere de 5% fata de nivelul din anul care tocmai s-a incheiat, tinand cont si de faptul ca si pentru principalele sectoare economice se estimeaza o crestere moderata, cuprinsa intre 4 si 7%", a declarat Loredana Visa, director general V+O Communication Romania.

In ceea ce priveste serviciile oferite anul acesta, aceasta se asteapta la campanii de social media care sa puna accentul pe componenta de consumer engagement.

V+O Communication a fost infiintata in 20006. Printre clienti se numara Cosmote, Germanos, OTE, Coca-Cola, SAP sau Romalimenta.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 15 Iunie 2021, 03:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter