- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Vantu isi sparge trustul?

16 Aug, 15:59 • andra.gheorghe
Trustul Realitatea-Catavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, intentioneaza sa isi externalizeze incepand din toamna fiecare produs media in parte, acestea urmand sa fie operate cu management separat, au declarat pentru DailyBusiness.ro surse apropiate Realitatea.
Vantu isi sparge trustul?

Compania a facut deja un prim pas in acest sens cu Money Channel, pentru care negociaza cu o firma detinuta de investitori romani si straini, o preluare a managementului financiar si editorial pe o perioada de 5 ani.

Potrivit surselor citate, urmatorul produs media care urmeaza sa fie trecut pe numele unei noi companii este postul de radio Realitatea FM, al carui director general, Robert Turcescu, si-a anuntat astazi demisia.

Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, a declarat astazi ca Realitatea FM nu se va inchide, ci ca postul isi schimba grila de programe si va lua masuri de redresare financiara.

„Realitatea FM nu se inchide. Se va schimba grila de programe. Va emite in continuare, dar se lucreaza la o grila noua. In momentul de fata, Realitatea FM cheltuie mai mult decat produce”, a declarat Freciu pentru Mediafax.