- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Vantul il are consilier pe Cozmin Gusa de la 1 aprilie

18 Mar, 16:12 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a declarat ca de la 1 aprilie Cozmin Gusa va fi consilierul sau pe probleme de dezvoltare de media, urmand sa se ocupe de dezvoltarea internationala a trustului Realitatea - Catavencu.
Vantul il are consilier pe Cozmin Gusa de la 1 aprilie

„Domnul Gusa va fi consilierul meu pe probleme de dezvoltare de media, mai ales pentru dezvoltarea internationala a trustului. Isi va intra in atributii incepand cu 1 aprilie” , a spus Sorin Ovidiu Vantu, cel care controleaza trustul de media Realitatea – Catavencu, citat de Mediafax.

Vantu a mai spus ca l-a ales pe Cozmin Gusa pentru a-i fi consilier, deoarece ii este prieten si este foarte capabil in zona de business.

„Domnul Gusa este prieten cu mine si un domn extrem de capabil. Domnul Gusa se pricepe foarte bine la business si la politica. Pe partea de politica s-a exprimat foarte bine, acum urmeaza sa se exprime si pe partea de business”, a mai spus Sorin Ovidiu Vantu.

Cozmin Gusa a anuntat, la sfarsitul lunii ianuarie 2009, ca se retrage din politica. El a intrat in viata publica in urma cu aproape noua ani, trecand prin trei partide, dintre care primul a fost PSD.