- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Varabiescu a fost demis de la Media Direction si inlocuit cu Nicoleta Padure

05 Jun, 16:18 • Redactia DailyBusiness
Razvan Varabiescu a fost demis din functia de director general al Media Direction, agentia de media a grupului de publicitate BBDO Romania si va fi inlocuit de Nicoleta Padure (foto), informeaza oficialii grupului.
Varabiescu a fost demis de la Media Direction si inlocuit cu Nicoleta Padure

BBDO Romania a decis sa renunte la serviciile lui Razvan Varabiescu, decizie luata de comun acord, in urma unor deficiente constatate in desfasurarea activitatii, au explicat reprezentantii grupului.

Atributiile lui Razvan Varabiescu sunt preluate de Nicoleta Padure cu suportul Norei Marcovici, CEO BBDO Group Romania.

Padure, care va prelua postul din 5 iunie 2008, are 5 ani de experienta la Prima TV in managementul vanzarilor si al productiilor locale, 2 ani la SBS Radio ca director de vanzari si 3 ani ca management general al Cupon Pro, companie de trade marketing si in-store media.

Conform oficialilor, aceasta schimbare va imbunatati modul de operare, serviciile, transparenta si structura actuala a echipei si va consolida pozitia de lider pe piata a Media Direction.

Media Direction, infiintata in 2001, este agentia de media a grupului BBDO Romania, parte a retelei internationale de comunicare Omnicom. Media Direction ofera servicii integrate de media-buying, planning, strategie, research.

Printre clientii agentiei se numara companii precum Allianz, Dacia Renault Nissan, Masterfoods, Pepsi, Scandia, Wrigley.