- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

\”Varful de lance\” al unei campanii Graffiti BBDO a primit 2 ani de interdictie pe stadioane

30 May, 00:01 • andra.gheorghe
Purtatoarea bannerului advertorial "spunecufotbal.ro", iesita pe teren in timpul meciului FC Brasov- Sportul Studentesc, a primit o amenda de 1.000 de lei, plus o interdictie de 2 ani pe stadioanele romanesti, potrivit reprezentantilor Graffiti BBDO, agentia care a dezvoltat site-ul si campania spunecufotbal.ro.
\Varful de lance\ al unei campanii Graffiti BBDO a primit 2 ani de interdictie pe stadioane

„Domnisoara care a intrat pe teren in timpul meciului FC Brasov – Sportul Studentesc a primit amenda minima de 1.000 lei si 2 ani interdictie pe stadioanele din Romania”, au declarat pentru DailyBusiness reprezentantii Graffiti. Ei au spus ca nu vor repeta initiativa aceasta in cadrul campaniei, insa vor ramane fideli abordarilor neconventionale legate de lumea fotbalului.

Incidentul petrecut in timpul meciului de saptamana trecuta face parte din campania de promovare a site-ului spunecufotbal.ro, dezvoltat de Graffiti pentru perioada Campionatului European de Fotbal.

Site-ul targeteaza publicul feminin, si isi propune „sa fie alaturi de femei in timpul campionatului de fotbal, ce sta sa inceapa, dandu-le astfel solutia de a comunica cu iubitii lor microbisti”.

Produsul web a fost gandit pentru perioada de desfasurare a campionatului european de fotbal, insa el se va dezvolta si dupa acest eveniment, pe aceeasi tematica, odata cu inceperea altor competitii care au legatura cu fotbalul.

„Odata cu dezvoltarea paginii spunecufotbal, strategia noastra este sa mergem tot pe o linie nonconventionala de promovare”,au precizat pentru DailyBusiness reprezentantii Graffiti.

Site-ul spunecufotbal.ro apartine deocamdata Graffiti BBDO, insa agentia spune ca se afla in discutii cu unul din clientii sai, fie pentru o posibila achizitie, fie pentru o asociere a numelui clientului cu site-ul, moment in care se va vinde si publicitate pe pagina web.

Agentia nu a indicat investitia realizata in campania de promovare a paginii web si nici valoarea unei posibile tranzactii de vanzare a site-ului.

O tanara imbracata in lenjerie intima si afisand o pancarta pe care erau scrise mesajele „Dani, dupa meci sa vii acasa”, si, pe verso, „spunecufotbal.ro” a intrat pe teren la meciul FC Brasov – Sportul Studentesc, desfasurat saptamana trecuta.