MEDIA & MARKETING

Wave Division a incheiat anul 2012 cu afaceri de 4,5 mil. euro

16 ianuarie 2013, ora 15:09 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
outdoor adv.jpg
Wave Division, agentie BTL full service, a incheiat anul 2012 cu o cifra de afaceri de aproximativ 4,5 milioane de euro, intr-o scadere usoara in comparatie cu anul anterior, cand inregistra afaceri de circa 5 milioane euro.

Investitiile companiei s-au axat in acet an pe lansarea unor noi divizii de business, precum lansarea platformei de marketing digital CuponReducere.ro, derulata in parteneriat site-ul Coupons.com.

ôPentru noul an, Wave Division detine toate instrumentele necesare promovarii complete a unui brand catre consumatori: servicii in-store, shopper marketing, events management si digital marketing prin platforma CuponReducere.ro (pre-shopper marketing)ö, anunta compania.

Totodata, anul trecut, Wave Division si-a completat portofoliul de servicii cu: divizia de evenimente care sustine activitatea de marketing in-store si out-store, si parteneriatul cu Coupons.com, ce va oferi servicii de e-marketing prin lansarea de cupoane online pentru supermarketuri si hipermarketuri.In ceea ce priveste planurile pentru acest an CEO-ul companiei, Al Kamar a declarat ca spera la o continuare a evolutiei de anul trecut.

öNe dorim sa prelungim si in 2013 evolutia Wave Division printre jucatorii-cheie din piata de BTL, alaturi de o echipa unita, perfectionista si creativa, fara de care nu am fi realizat aceste performante deosebite. Ne aflam intr-o piata in care solutiile de marketing nu mai sunt retete simple, ci se muta catre solutii ce trebuie sa ofere creativitate, noutate si multi-disciplinaritate in fiecare proiectö, spune Al Kamar.

Wave Division este una dintre cele mai mari agentii de BTL full service din RomÔnia, cu o activitate de peste 13 ani si o retea dezvoltata in 72 de orase.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 09:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter