MEDIA & MARKETING, NEW MEDIA

Yahoo.ro va produce content propriu

09 mai 2011, ora 11:39, autor(i): Andreea Stefan 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
fanachepg.jpg
Portalul Yahoo.ro, lansat la inceputul lunii martie, va produce continut editorial propriu.

Mihai Fanache, manager al MediaCafe, regia care vinde publicitatea Yahoo in tara noastra, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca ôexista o strategie de dezvoltare a unor verticale proprii insa nu sunt informatii pe care le pot prezentaö.

ôSunt dezvoltari ce vor deveni publice si in acest an. Deocamdata, informatiile legate de modul de utilizare a platformei locale .ro sunt esentiale pentru definitivarea strategiei de produseö, a adaugat Fanache.

Acesta a mai precizat ca incepand de marti, MediaCafe va incepe redirectionarea ôprogresiva a traficului de frontpage Ĺdot comĺ,catre proprietatea localaö.Mihai Fanache a adaugat ca, in prezent,á Yahoo Romania este un agregator al mai multor surse de informatii, furnizand continut din mai multe domenii, precum finante, sport, lifestyle si actualitate.
á
Yahoo.ro, versiunea in limba romana a celui mai mare portal american, a intrat in onlineul romanesc la inceputul lui martie, continand un meniu cu servicii Yahoo! precum Mail, Games, Messenger, dar si informatii grupate pe patru categorii: stiri, finante, sport si LifeStyle.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 19 Septembrie 2021, 19:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter