- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Yellow Advertising: 250.000 euro la 8 luni din personalizarea obiectelor pentru companii

09 Sep, 14:12 • Redactia DailyBusiness
Yellow Advertising, firma specializata pe personalizarea obiectelor pentru companii, a realizat in primele 8 luni ale anului afaceri de 250.000 euro, in 2007, anul infintarii companiei, generand afaceri de 200.000 euro, conform reprezentantilor Yellow Advertising.
Yellow Advertising: 250.000 euro la 8 luni din personalizarea obiectelor pentru companii

„Firmele lupta sa se diferentieze si doresc sa isi puna logo-ul pe obiecte cat mai speciale. De la seturi Spa sau de aromaterapie pana la genti de laptop, truse de manichiura, seturi pentru vin, portcard visit si portofele. In ceea ce priveste deja clasicele pixuri sau umbrele se merge pe alegerea acelora care au un element ingenios sau pe asocierea datelor produsului cu o parte din elemetele de identificare ale companiei. Personalizarea de lux devine si ea tot mai cautata. Gravura este o metoda foarte discreta care se aplica in cazul produselor mai speciale”, a declarat Oliver Suici, managerul companiei.

Oficialii companiei estimeaza ca in 2009 isi vor creste afacerile cu 50% fata de anul curent. Yellow Advertising este o companie cu capital 100% romanesc, detinatorul ei fiind Oliver Suici.