MEDIA & MARKETING

Zentiva a investit 800.000 de euro la rate-card in promovarea Modafen (Update 1)

22 ianuarie 2008, ora 15:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
modafenmediu.jpg
Compania farmaceutica Zentiva a lansat, pe 15 ianuarie, spotul TV pentru campania de promovare a marcii Modafen. Acesta va rula pe televiziunile Pro TV, Antena 1 si Prima TV pana la sfarsitul lunii martie.
Spotul TV se numeste "Modafen invinge raceala si gripa" si are o durata de 30 de secunde si a fost creat integral in Cehia de agentia Ogilvy One. Acesta este o adaptare, pentru piata romaneasca, a spotului care ruleaza si pe pietele externe, au declarat oficialii Zentiva pentru DailyBusiness.

Zentiva NV este un grup international care dezvolta, produce si comercializeaza produse farmaceutice. Grupul are peste 6.400 de angajati si detine unitati de productie in Cehia, Turcia, Romania si Slovacia.Zentiva a lansat spotul TV pentru medicamentul Modafen (Articol initial)

22 ianuarie 2008, ora 12:44 
modafenmediu.jpg
Compania farmaceutica Zentiva a lansat de cateva zile spotul TV pentru campania de promovare a marcii Modafen. Acesta ruleaza deja pe televiziunile Pro TV, Antena 1 si Prima TV.
Spotul TV se numeste "Modafen invinge raceala si gripa" si are o durata de 30 de secunde. Acesta este o adaptare, pentru piata romaneasca, a spotului care ruleaza si pe pietele externe, informeaza un comunicat al Zentiva.

Clipul va rula pe canalele romanesti de televiziune pana la sfarsitul lunii martie.

Acesta a fost creat de agentia Ogilvy One din Praga cu coordonare din partea echipelor de marketing a companiei Zentiva din Romania si Cehia, iar agentia de media responsabila cu stabilirea media-planului este MPG Group.Zentiva NV este un grup international care dezvolta, produce si comercializeaza produse farmaceutice. Grupul are peste 6.400 de angajati si detine unitati de productie in Cehia, Turcia, Romania si Slovacia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 01:23
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter