- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Agentia online desprinsa din regia Boom va fi condusa de Mihaela Grafu

20 May, 16:29 • Redactia DailyBusiness
Digital Ads Management, agentia online desprinsa din regia Boom, va fi condusa de Mihaela Grafu, fost director de vanzari al Boom, a anuntat compania.
Agentia online desprinsa din regia Boom va fi condusa de Mihaela Grafu

„Digital Ads, companie care va gestiona portofolii de publicitate online in cadrul grupului NCH/ Netbridge, si-a numit astazi noul director executiv, in persoana Mihaelei Grafu, fostul director de vanzari de la Boom, Netbridge Investments. Din noul post, Mihaela va conduce si coordona strategiile si politicile de dezvoltare ale companiei si oferirea de suport tehnic prin resurse aflate la dispozitie in grup si operand cu aceeasi echipa tehnica cu care a operat la Boom”, se precizeaza in anuntul companiei.

„O prioritate pentru noi, in acest moment, este sa valorificam potentialul portofoliului prin practicarea unor strategii atractive de ofertare, inovatie in realizarea proiectelor speciale, pachete atractive si oferte speciale cu o componenta generoasa de bonusuri”, a declarat Mihaela Grafu.

Anterior, Mihaela a ocupat postul de marketing&sales director la IMM Media Group, marketing&advertising director la Computer Bild, Edipresse si direct sales director la Boom Advertising acumuland astfel 10 ani de experienta in media.

Netbridge Investments este o companie parte a Netbridge, denumirea generica conferita investitiilor facute in online-ul romanesc a fondului privat New Century Holding (NCH)/ Broadhurst. Netbridge este un grup de companii cu peste 500 de angajati. Companiile care fac parte din grup sunt: Active Soft, iMedia, Vodanet, Netbridge Investments, Netbridge Development, Acasa Media si altii.

Reprezentantii companiei nu au putut fi contactati pentru mai multe detalii.

Cititi despre acest subiect si pe Paginademedia.ro.