- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Calin Fusu, cenzurat de moldoveni

30 Jun, 15:05 • mihaela.tudorancea
Site-ul de socializare Faces.md, detinut de Calin Fusu, directorul general si fondatorul site-ului de socializare Neogen.ro, a fost inchis de Serviciul de Monitorizare din Moldova pentru "incalcari grave ale Regulamentului cu privire la gestionarea numerelor in domeniul de nivel superior .md", potrivit declaratilor acestuia.
Calin Fusu, cenzurat de moldoveni

„Este a doua oara cand avem probleme cu Serviciul de Monitorizare din Moldova. Prima oara am avut probleme din cauza unui comentariu anti-Voronin. Acum se pare ca este vorba de niste poze necorespunzatoare”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Calin Fusu.

„O colega de-a mea se afla acum la sediul lor sa discute despre acest lucru. In Regulament se precizeaza ca trebuia sa fim anuntati cu 30 de zile inainte de a se trece la astfel de masuri. Astazi, la 3 minute de la primirea mail-ului site-ul fusese inchis”, a mai spus Fusu.

Site-ul Faces.md a fost mutat pana la rezolvarea problemelor pe FacesMoldova.com.

Veniturile din Moldova, „nu se compara cu cele din Romania”, insa cei 15 oameni de-acolo reuseau sa-si acopere cheltuielile, a precizat Fusu. „Site-ul din Moldova scotea cam 10.000 de euro pe luna. In sfarsit, dupa doi ani de investitii, echipa de-acolo se sustinea singura”, a adaugat el.