NEW MEDIA

Cele mai bune 20 de surse online de informatii, sfaturi si inspiratie pentru antreprenori

27 noiembrie 2014, ora 00:03   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Online businessman.jpg
Toti antreprenorii au nevoie de informatii relevante, de calitate, fie ca e vorba de aprofundarea cunostintelor in domeniile in care activeaza, fie ca doresc sa afle sfaturi sau pur si simplu cauta inspiratie. In mediul online se gasesc surse foarte bune, cele mai multe fiind si gratis, doar ca e nevoie de o filtrare a acestora. Iata 20 site-uri foarte utile!

Lista este alcatuita de Richard Santoro, director si co-fondator al Asia First Financial Intelligence si detaliata pe entrepreneur-ideas.org.

1.
Udemy

Acest site are un mare plus: vine cu o varietate de cursuri interesante pentru orice businessman sau specialist in tehnologii. Si daca ai un startup, si in cazul in care conduci o companie de ani buni, vei gasi aici ceva util pentru activitatea ta. Cursurile includ programare HTML5, tutoriale java, training SEO, training Microsoft Excel avansat, certificari Hadoop. Cursurile sunt foarte importante pentru antreprenorii interesati de startupuri in mediul online si de afaceri bazate pe tehnologie.  2. Universitatea Stanford

Pentru cei care vor sa isi formeze o educatie vasta in ceea ce priveste antreprenoriatul, Universitatea Stanford ofera 16 cursuri gratuite in domeniu. Cursurile sunt atractive prin modul placut in care sunt concepute: Sunt flexibile, folosesc metode precum lectiile video, forumuri de discutii, proiecte de grup.  

3. Marketo  

Acest site este grozav, fiind potrivit multor tipuri de antreprenori. Ca businessman, stii cu siguranta importanta marketing-ului in afacerea ta. Pentru a primi cele mai bune informatii pe acest subiect trebuie sa vizitezi Marketo, un site care te va aproviziona cu e-book-uri, bloguri de calitate, webinarii sau ghiduri – pentru ca tu sa stapanesti tehnicile de marketing updatate vremurilor de astazi. Asadar, daca vrei sa pornesti o afacere ca un profesionist, aici e locul de plecare.  

4. Mashable  

Toata lumea se pliaza pe digital, la fel si afacerile. Antreprenorii trebuie sa invete cum pot folosi tehnologia intr-un mod optim, pentru ca business-urile pe care le conduc sa profite din plin. Mashabel ofera o combinatie de informatii de business, tehnologie, antreprenoriat, printre alte lcururi. Site-ul te ajuta sa tii pasul cu trendurile din social media, marketing, tehnologie, ceea ce te va ajuta intr-un fel sau altul si in business-ul tau.      

5. Problogger  

Inainte sa te pregatesti de promovarea unui brand sau a unui serviciu prin intermediul blogurilor, trebuie sa intri pe acest site, care detine o "avere" de informatii in legatura cu modul in care trebuie promovate afacerile pentru a avea rezultate bune. Proprietarul site-ului, Darren Rowse, care este un adevarat profesionist in lume blogging-ului, te va introduce in secretele acestui segment din online. Vei avea acces gratuit la o multime de informatii care te vor ajuta sa livrezi continut de calitate, sa-ti monetizezi blogul si alte trucuri de marketing.  

Celelate surse indicate de entrepreneur-ideas.org sunt The Economist, Coppyblogger, Seth GodinEntrepreneur’s Journey, Under30 CEO, SCORE,  LinkedIn, Tara Gentile,  A Smart Bear, Freelancers Union, Duct Tape Marketing, KISSmetrics, Forbes Woman,  CrunchBase, Enterpreneur.com. Vezi aici cum te va ajuta fiecare in parte.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Mocanu Marilena a spus:
27/11/2014 01:51
Imi place,e util si interesant.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 16 Iulie 2020, 03:16
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter