NEW MEDIA

Clientii Romtelecom isi pot plati facturile online

15 februarie 2010, ora 11:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
online-insurance-medie.jpg
Clientii Romtelecon cu acces la internet isi pot achita facturile folosind aplicatia de plati online a companiei, incepand cu 15 februarie, cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit, au anuntat, luni, reprezentantii societatii.
Astfel, clientii persoane fizice cu un cont in aplicatia MyAccount pot plati online facturile, fara comision.

Plata online se adauga celorlalte mijloace de plata oferite deja de Romtelecom, compania dispunand de o retea de parteneriate de peste 21.000 de puncte de prezenta (reprezentand ghisee ale bancilor, bancomate, oficii autorizate ale Postei Romane, serviciul Unikasa, serviciul Simplis Facturi, puncte de incasare PayPoint, magazine Germanos, magazine Romtelecom).

Pentru a furniza acest serviciu Romtelecom a ales sa colaboreze cu Gecad ePaymentRomtelecom este una dintre cele mai mari companii de comunicatii din Romania si lider pe piata de comunicatii fixe. Compania este controlata de grupul elen de telecomunicatii OTE, care detine 54,01% din actiunile operatorului, restul titlurilor revenind statului roman.

Gecad ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online. Compania dezvolta si detine in prezent trei solutii proprietare - ePayment, Avangate si ARMS.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 08 Mai 2021, 02:01
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter